Casamorati Fiero - Muška parfemska voda

Casamorati Fiero - Muška parfemska voda

Casamorati Regio - Muška parfemska voda

Casamorati Regio - Muška parfemska voda

Casamorati Mefisto - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA16033
Svež i lagan poput oblaka, plavog neba i azurnog okeana, Mefisto je božanstven i umirujući. Sjaj klasičnog italijanskog citrusnog cvetnog i drvenkastog parfema. Pravo jedno nasleđe. Mefisto se razvija uz morsku atmosferu citrusnog akorda koji uključuje božanski grejpfrut i bergamot da bi potpisao svoj italijanski identitet. Dok se uredna zelena vibracija pretvara u radosno puderasto i drvenasto cvetno srce, miris krstari do prestižne i ležerne aure kakvu nikada ranije niste doživeli. Italijanska kolonjska voda sa bogatom orijentalnom nijansom.
Specifikacija
Brend Casamorati
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Misore sandalovina, Kedar drvo, Mošus
Srce (middle note) Perunika, Ruža absolut
Glava (top note) Bergamot, Grejp
Tip mirisa kolonjski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirisana drevnom umjetnošću italijanske parfimerije. Brend rekreira istoriju slavne kuće parfema koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. vijeku, s namjerom da očuva istorijsko i umjetničko nasleđe glamurozne ere art nouveau-a.
CASAMORATI MEFISTO 100ML EDP Parfemska voda u spreju 100ml za muskarce Proizvođac: Xerjoff Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.