Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

Creed Bois Du Portugal - Muška parfemska voda

Creed Bois Du Portugal - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 175,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33888

Klasika nikada ne izlazi iz mode. A mušku parfemsku vodu Creed Green Irish Tweed definitivno možemo smatrati klasikom. Ovaj fantastičan drvenast miris će onome ko ga nosi pristajati kao odijelo šiveno po mjeri i neizbrisivo će se urezati u njegovo pamćenje. Prvo ćete osjetiti miris svježeg limuna i peperminta, nakon toga se u potpunosti razvija karakter ovog parfema kroz prepoznatljiv, nježan miris listova ljubičice, dok u posljednjoj fazi na površinu izlazi iris, praćen toplom sandalovinom i ambergrisom. Parfem Creed Green Irish Tweed je najpoznatija i najprodavanija parfemska voda brenda Creed. Njegova mirisna kompozicija savršeno evocira svježinu Irske prirode: svjeze pokošenu travu, proljećnu livadu, ljetnje cvijeće i biljke milovane nježnim morskim povjetarcem.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Kedar drvo, Perunika, Sandalovina
Srce (middle note) Ljubičica
Glava (top note) Indijska verbena, Limun
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.

CR GREEN IRISH TWEED EDP 100ml

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođac: Creed

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi