Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33900
Shodno svom imenu, Original Vetiver dramatično iznova stvara tradicionalni miris vetivera. Pre stvaranja Original Vetiver-a, samo jedan deo biljke vetiver je korišćen u mirisu. Kuća Creed kombinovala je sva tri dela biljke: zemljani koren, zeleno lišće i bogato srce za osvežavanje smese. Rezultat je miris koji podseća na dugotrajna leta, ostavljajući primamljiv vazduh svežine. Zeleni i sveži muški miris, Original Vetiver Eau de Parfum takođe zadržava zemljane i kožne karakteristike kompletne biljke vetiver. Zaista savremena interpretacija klasika muškog mirisa. Creed Original Vetiver je parfemska voda za muškarce koji uživaju u svežoj pikantnosti i oduševljavaju se drvenim i zemljanim tonovima. Neodoljivu svežinu uglavnom pružaju sandalovina, mošus, amber i đumbir. Ovaj miris je fantastična kompozicija koja će postati izraz vašeg istinskog ja. Namenjeno je svima koji vole luksuz i znaju kako ceniti nesvakidašnji sastav mirisa.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Korijander, Roze biber, Beli biber
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Mandarina, Vetiver
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.
CR ORIGINAL VETIVER EDP 50 ml Parfemska voda u spreju 50 ml uniseks Proizvođac: Creed Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.