Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

Creed Green Irish Tweed - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 180,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33900

Shodno svom imenu, Original Vetiver dramatično iznova stvara tradicionalni miris vetivera. Prije stvaranja Original Vetiver-a, samo jedan dio biljke vetiver je korišćen u mirisu. Kuća Creed kombinovala je sva tri dijela biljke: zemljani korijen, zeleno lišće i bogato srce za osvježavanje smjese. Rezultat je miris koji podsjeća na dugotrajna ljeta, ostavljajući primamljiv vazduh svježine. Zeleni i svježi muški miris, Original Vetiver Eau de Parfum takođe zadržava zemljane i kožne karakteristike kompletne biljke vetiver. Zaista savremena interpretacija klasika muškog mirisa. Creed Original Vetiver je parfemska voda za muškarce koji uživaju u svježoj pikantnosti i oduševljavaju se drvenim i zemljanim tonovima. Neodoljivu svježinu uglavnom pružaju sandalovina, mošus, amber i đumbir. Ovaj miris je fantastična kompozicija koja će postati izraz vašeg istinskog ja. Namijenjeno je svima koji vole luksuz i znaju kako cijeniti nesvakidašnji sastav mirisa.

Specifikacija
Brend Creed
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Korijander, Roze biber, Beli biber
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Mandarina, Vetiver
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.

CR ORIGINAL VETIVER EDP 50 ml

Parfemska voda u spreju 50 ml uniseks

Proizvođac: Creed

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.