KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Fiddah - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sawlaj - Muška parfemska voda

KAJAL Sareef - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54450
Sareef kuće Kajal je drvenasto aromatični miris za muškarce, lansiran 2017. godine. Nos iza ovog mirisa je Kristijan Karbonel. Gospodin Sareef je ljubazan, pristupačan, drag i svima najbolji ptijatelj - ona osoba čijeg prisustva nikad nije dovoljno. Blistav i pun života, sa dahom harizme - ovako će Vas opisati kada uđete u prostoriju i nosite Sareef
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Agar, Pačuli, Vanila, Vetiver
Srce (middle note) Estragol, Kašmir, Kedar, Koža, Muškatni oraščić
Glava (top note) Bergamot, Kleka, Limun
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL Sareef 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.