Mancera Black Gold - Muška parfemska voda

Mancera Black Gold - Muška parfemska voda

Mancera Cedrat Boise - Muška parfemska voda

Mancera Cedrat Boise - Muška parfemska voda

Mancera Wind Wood - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 79,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MA20369

Inspirisan elementima zemlje, trave, mahovine i drveta, to je miris hladnog vjetra iz sjevernih šuma. Mancera Wind Wood je drveni, kožni miris za muškarce. Započinje svježim zelenim notama, ružičastim biberom i mandarinom. Njegovo srce je mirisna kombinacija pačulija i ljubičice. Njegova intenzivna, ali zemljana baza sastoji se od bijelog mošusa, vetivera, hrastove mahovine, kedra, ambera i kože. Ovaj smjeli i neodoljiv miris ima umjerenu silažu i veliku dugotrajnost, što ga čini idealnim izborom za duge dane. Jedinstvena i prilagodljiva, duboka, zemljana priroda ovog mirisa je nosiva u različitim prilikama. Sigurno će ugoditi i najzahtjevnijem kolekcionaru mirisa. Dodajte ga u svoju kolekciju za one dane kada želite nešto dugotrajno što vas podsjeća na ljepotu i jednostavnost prirode.

Specifikacija
Brend Mancera
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Kedar drvo, Koža, Beli mošus
Srce (middle note) Hrastova mahovina, Pačuli lišće, Vetiver
Glava (top note) Sveže bilje, Mandarina, Roze biber
Tip mirisa kožni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.

MAN WIIND WOOD EDP 60ML

Parfemska voda u spreju 60ml za muskarce

Proizvođac:Mancera

Porijeklo:Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica

Uvoz: Jul 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.