Montale Black Aoud - Muška parfemska voda

Montale Black Aoud - Muška parfemska voda

Montale Aoud Cuir D`Arabie - Muška parfemska voda

Montale Aoud Cuir D`Arabie - Muška parfemska voda

Montale Red Vetiver - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO14301
Montale Red Vetiver je drveni orijentalni miris za muškarce sa izraženom notom vetivera. Ovaj miris francuskog branda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi jedinstvenu kombinaciju suprotnosti nekonvencionalnoj interpretaciji klasičnog sastojka - vetiver. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je Red Vetiver parfemskoj vodi originalan lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Muški
Baza (base note) Kedar, Grejp, Pačuli, Peruanski melem, Vetiver
Srce (middle note) Pačuli lišće
Glava (top note) Crni biber
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON RED VETIVER Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za muskarce Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: septembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.