Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Elysum Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Elysum Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Enigma Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 300,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RO51422
Ogrnut vihorom konjaka i duvana, ugladjen lik sedi hladnokrvno i skladno za šankom privatnog kluba - gdje prožima miris šume i kože. Odjeven na način koji prkosi klupskim pravilima, ovo primamljivo prisustvo definitivno je neočekivano. Zašto je ovdje? Kako je ušao? Ne možete skinuti pogled sa ovog misterioznog čovjeka. Topli dodiri začina pomiješaju se sa mekom vanilijom i benzoinom, koji stvaraju osjećaj dvosmislenosti - ništa nije baš onako kako se čini.
Specifikacija
Brend Roja
Pol Muški
Baza (base note) Ambergris, Benzoin, Kardamom, Konjak, Djumbir, Pačuli, Biber, Sandalovina, Duvan, Vanila
Srce (middle note) Geranijum, Heliotrope, Jasmin drvo, Neroli, Majske ruže
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.
RO ENIGMA POUR HOMME COLOGNE 100ml EDP Parfemska voda 100ml za muškarce Proizvođac: Roja Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.