Roja Danger Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Danger Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Scandal Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

Roja Vetiver Pour Homme Parfum Cologne - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 300,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RO51426
U parfimerijama nema materijala koji je sličan vetiveru - istovremeno je zemljani, dimljeni i kožni, u savršenoj harmoniji. Sofisticirani i neverovatno svestrani, oni koji ga nose su samopouzdani i samouvjereni - prisutni u bilo kojoj sobi. Živahne citrusne note stvaraju živu svježinu oko suve topline vetivera, dok i kedrovina i iglice, i hrastova mahovina dodaju toplinu i složenost. Svi žele biti kraj njega. To je krajnji primer kako savremeni čovek treba da miriše. Nosilac Vetivera ne izaziva zavist već obožavanje.
Specifikacija
Brend Roja
Pol Muški
Baza (base note) Kim, Kedar drvo, Celer, Galbanum, Muškatni oraščić, Hrastova mahovina, Biber, Roze biber, Seme, Vetiver
Srce (middle note) Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Limun, Litsea
Tip mirisa cipre
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.
RO VETIVER POUR HOMME COLOGNE 100ml EDP Parfemska voda 100ml za muškarce Proizvođac: Roja Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.