DR Barbara Sturm Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

DR Barbara Sturm Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

DR Barbara Sturm Enzyme Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 65,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57184
Enzyme Cleanser (Enzimsko sredstvo za čišćenje) Osnovna linija Sredstvo za čišćenje lica za sve tipove kože ENZIME CLEANSER je 2-u-1 pena za čišćenje i piling koji dubinski, ali nežno čisti, a takođe je posebno idealan za masnu i kombinovanu kožu. Kada se pomeša sa vodom, sitnozrnati prah se pretvara u meku penu. Kolekcija enzima radi zajedno na uklanjanju suve i mrtve kože, šminke, zagađenja i drugih nečistoća iz pora. Vaša koža će izgledati revitalizovana i glatka odmah nakon čišćenja. Maltodekstrin, askorbinska kiselina, subtilizin, lipaza Koristite 2-3 puta nedeljno kao deo vaše dnevne rutine čišćenja. Stavite količinu praha veličine novčića na dlan, a zatim dodajte mlaku vodu da dobijete nežnu penu. Obilno nanesite na lice da stvorite meku penu i isperite. Ako imate masnu kožu, ovaj proizvod koristite svakodnevno i 1-2 puta nedeljno ako je vaša koža osetljiva.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM ENZYME CLEANSER 75ml - W. CLEANSING FOAM Tečnost za čišćenje lica sa enzimima 75ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.