Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Gentle Gel Cleanser - Uniseks gel za čišćenje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 37,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62193
Efikasno očistite i minimizirajte izgled neujednačenog tona kože ovim nežnim sredstvom za čišćenje lica. Ekstrakti na bazi biljaka alhemiziraju kako bi uklonili nečistoće i pomogli u spriječavanju formiranja vidljivih staračkih pjega, a da koži ne oduzmu njen prirodni sadržaj vlage. Efikasno uklanja prljavštinu, višak ulja i nečistoće. Pomaže u smirivanju, umirivanju i hrani kože. Bergamot, kora vrbe i kamilica aktivno dekongestivaju i pilingiraju kožu, čiste prljavštinu i masnoću dok vidljivo zatežu i rafiniraju pore. Prirodno smanjuje nastanak akni i mitesera.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST GENTLE GEL CLEANSER CLEANSER 200ml Nežno sredstvo za čišćenje lica 200 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.