Grown Alchemist Balancing Toner - Uniseks tonik za lice

Grown Alchemist Balancing Toner - Uniseks tonik za lice

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Hydra + Oil Gel Facial - Uniseks gel za čišćenje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 41,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62413
Posebno nježan uljani gel koji se aktivira kao meko mlijeko za čišćenje za uklanjanje nečistoća, ostavljajući nježnu kožu, mirnom i umirenom. Ova multifunkcionalna formula cilja na agresore iz okoline, istovremeno povećavajući otpornost kože na osjetljivost, minimizirajući znake iritacije i starenja kože
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HYDRA + OIL-GEL FACIAL CLEANSER 75ml Nežan uljani gel za čišćenje lica i uklanjanje nečistoća 75 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.