Grown Alchemist Tinted Hydra Repair Day Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Tinted Hydra Repair Day Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Regenerating Night Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Regenerating Night Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Detox Night Cream - Uniseks krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 104,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62845
Ova napredna noćna krema za detoksikaciju je formulisana sa kompleksnom mješavinom peptida, ehinacee, vitamina, hijaluronske kiseline i esencijalnih omega masnih kiselina, koje detoksikuju i regenerišu kožu, smanjujući pojavu finih linija i bora, što rezultira blistavim i mladalačkim izgledom. kože
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST DETOX NIGHT CREAM CREAM 40 ml Noćna krema za detoksikaciju koja regeneriše kožu, smanjuje pojavu finih linija i bora 40 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.