Grown Alchemist Age Repair Moisturiser - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Age Repair Moisturiser - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream - Uniseks krema za lice

Grown Alchemist Hydra Repair Intensive Day Cream - Uniseks krema krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 63,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62837
Ekstra bogata, nemasna intenzivna krema za lice formulisana za postizanje maksimalnog nivoa hidratacije bez ostavljanja ostatka ulja ili sjaja na koži. Bogata baršunasta krema ove formulacije ostavlja kožu lica hidratiziranom, izgleda umireno i glatko
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HYDRA REPAIR INTENSIVE DAY CREAM CREAM 40ml Bogata, nemasna intenzivna krema za lice formulisana za postizanje maksimalnog nivoa hidratacije 40 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.