DR Barbara Sturm Calming Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Calming Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Anti Pollution Drops - Ženski serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
DBS57115
Anti-Pollution Drops (Kapi protiv zagađenja) Osnovna linija Lice za sve tipove kože Ove moćne ANTI-POLLUTION DROPS (KAPI PROTIV ZAGAĐENJA) su formulisane da zaštite vaš ten od zagađenja česticama, štetnih UV zraka i često zanemarene opasnosti od plave svetlosti sa ekrana naše elektronike. Sitni, ultrafini zagađivači svuda oko nas mogu da se infiltriraju u najdublje slojeve naše kože. Ovo ne samo da doprinosi dehidraciji i iritaciji, već i na kraju uzrokuje gubitak elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj inovativni serum sadrži poseban kompleks za zaštitu kože, sa ekstraktima dobijenim iz morskih mikroorganizama. Ovi ekstrakti jačaju odbranu kože od urbanog zagađenja i znakova starenja kože u atmosferi. Ekstrakt semena kakaoa pomaže koži da se bori protiv znakova digitalnog starenja, dok dinatrijum EDTA deaktivira jone teških metala. Kada se koristi svakodnevno, ovaj serum pojačava funkciju barijere kože i štiti od oštećenja zagađenja. Dinatrijum EDTA, hijaluronska kiselina, egzopolisaharid (ekstrakt fermenta Alteromonas), ekstrakt semena kakaoa, ekstrakt portulaka, betain Iscedite punu pipetu ANTI-POLLUTION DROPS na dlan i nanesite na lice, oči i deo vrata nežnim tapkanjem. Koristite nakon čišćenja kože i pre nanošenja kreme za lice.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM ANTI - POLLUTION DROPS 30ml - W. SERUM Serum anti-pollution za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.