Grown Alchemist Age Repair serum - Uniseks serum za lice

Grown Alchemist Age Repair serum - Uniseks serum za lice

Grown Alchemist Anti Pollution Primer - Uniseks prajmer za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 37,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62842
Anti-Pollution Primer je lagani hidratantni prajmer bez silikona formulisan da klizi po koži i trenutno zamagljuje bore i pore stvarajući besprekornu osnovu za bilo koju aplikaciju šminke. Kompleksi koji sadrže prebiotik-peptid i 4.000 godina staru biljku, Ashvagandha, jačaju barijeru kože, povećavaju raznolikost mikrobioma dok hidriraju, štite kožu od vidljivih efekata zagađenja i pomažu da se zaštiti od štetnih zraka plave svjetlosti i drugih ekoloških agresora. Ružino ulje pruža hranljivu, podmlađujuću hidrataciju koja je izuzetno nježna i odlična je za kožu sklonu izbijanju, crvenilu ili upali.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumjevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji tjelo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tijela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST ANTI-POLLUTION PRIMER 50ml Lagani hidratantni prajmer bez silikona 50ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Bulevar Džordža Vašingtona br.65 Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.