DR Barbara Sturm Body Medium - Uniseks četka za tijelo

DR Barbara Sturm Body Medium - Uniseks četka za tijelo

DR Barbara Sturm Body Soft - Uniseks četka za tijelo

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

40,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
057358
Body Brush Soft (Četka za telo meka) Osnovna linija Telo za osetljivu kožu Redovna vežba i zdrava ishrana doprinose glatkoj i zategnutoj koži. Kada se kombinuje sa svakodnevnim četkanjem tela, može pomoći u borbi protiv celulita. Spajanje suve četke sa hranljivom hidratantnom kremom su dva laka, ali osnovna koraka za održavanje kože tela zdravom i sjajnom tokom cele godine. ANTI-CELLULITE BODY BRUSH (ANTICELULITNA ČETKA ZA TELO) otvara vaše pore i mehanički pojačava cirkulaciju, pomažući da se poveća lokalizovani protok krvi i uklanjaju toksini. Koristite na suvoj koži ili kada se tuširate. Dostupan u 2 verzije - mekana i srednja. Meka četkica je nežnija i pogodnija za kožu koja je osetljiva na pritisak. Počnite od stopala i četkajte prema gore laganim pokretima u smeru kazaljke na satu prema srcu. Noge – idite od prednje i zadnje strane desnog stopala prema butini, a zatim prema dnu. Ruke – počnite desnom rukom i pređite na podlakticu da biste dosegli donju i nadlakticu Stomak – ma
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Pol Unisex
Barkod 4015165335825
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm vjeruje da režimi njege lica treba da budu jednostavni, ali da daju maksimalne rezultate. Njen režim koristi nauku o sastojcima kako bi se fokusirao na osnovnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere i smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dvije decenije kliničkog, medicinskog iskustva da stvori ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminiše sve nepotrebne proizvode i supstance, fokusirajući se umesto toga na kvalitetne i esencijalne sastojke protiv starenja i hranljive sastojke.
DR BARBARA STURM BODY SOFT 0ml - Unisex BRUSH Mekana četka za telo unisex Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.