Alexandre J - Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija. Ove kreacije inspirisane su idejama za lakši I ugodniji život, uključujući namještaj, arhitekturu i dekor interijera, Alexandre J odaje počast ovom zlatnom dobu.

 

Oslanjajući se na obilježja tog perioda, ovaj brend veliča najfinije sirove materijale, smjelih jarkih boja i pozlate i unosi svu svoju stvaralačku i umjetničku energiju u svoje kreacije.

 

Za ovu posebnu Art Deco kolekciju bočice su posebno dizajnirane, koje podsjećaju na nameštaj iz ranih dvadesetih godina prošlog vijeka, kada su posebne lampe krasile velike salone, baš kao što bocu iz Art Deco kolekcije krasi zatvarač.

 

6 mirisnih kreacija, koje čine ovu kolekciju su:

The Majestic Jardin

The Majestic Amber

The Majestic Oud

The Majestic Vanilla

The Majestic Musk

The Majestic Vetiver

 

The Majestic Jardin

Kao favorita ove maestralne kolekcije, izabrali bismo The Majestic Jardin, savšen parfem za one koji vole orijentalne mirise. Sadrži mirisne note cvijeta trešnje, crnog bibera I badema, ali I arome vanile, nargile I kedra. Inspirisan je otkrivanjem Azije I Dalekog Istoka u vrijeme dvadesetih godina, dvadesetog vijeka.

 

Pročitajte ostale vijesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...