Neprekidno traganje za suštinom i emocijama - Tiziana Terenzi

U svijetu niche parfema brend Tiziana Terenzi poznat je po veličanstvenoj istoriji, vještini i inovativnosti iz kojih su nastali neki od najljepših parfema. Neprekidna potraga za razumijevanjem i prikazivanjem emocija kroz mirisne tonove čini suštinu svake kolekcije ove parfemske kuće. Umjetnost u bočici, parfemi Tiziana Terenzi mirisi oslikavaju mistično i tajnovito, snagu duše, prirode i vatre. 

 

Inspirisani djelima i učenjem Leonarda da Vinčija, Tiziana Terenzi parfemi su osmišljeni i kreirani prema načelima idealne mirisne proporcije.

 

Od ideje do umjetnosti

Priča o brendu Tiziana Terenzi počinje u porodičnoj fabrici za proizvodnju voštanih i mirisnih svijeća u Riminiju. Umjetnost, tradicija i ljubav prema ljepotama rodne Italije su vrijednosti od velike važnosti za porodicu Terenzi i prenose se sa generacije na generaciju. Suština su svih mirisnih kreacija iza kojih stoji potpis ove italijanske parfemske kuće, čija se jedinstvenost krije u strasti i inovativnosti.

 

San i vizija koje je imao Evelino Terenzi, osnivač kompanije Cereria Terenzi, stvorili su od skromne porodične radionice jedno od najpoznatijih niche imena u parfemskoj industriji. Terenzi proizvodi uljepšavaju mnoge domove, uveličavaju posebne porodične trenutke, naglašavaju individualnost i predstavljaju Italiju magičnom i očaravajućom. Parfemi Tiziana Terenzi su dašak sreće neophodan svakome.

 

“Dobre stvari su lijepe, jer je lijepo osjećati se dobro”

Iako je brend Tiziana Terenzi predstavljen 2012. godine, porodična tradicija i dugogodišnja istorija u parfimerstvu omogućili su naslijednicima da nastave san svog oca. Na čelu poznatog niche brenda nalaze se Tiziana i Paolo Terenzi, koji su odrasli sa istom strašću prema prirodi, slobodi, ljubavi koju im je prenjeo otac. Kroz sve mirisne kolekcije prikazana je harmonija prirode i istorije, snova i razuma, težnja za ljepotom. 

 

Mirisni trag koji ostaje na koži povešće vas na nesvakidašnje mirisno putovanje i otkriti skrivene tajne Italije. Tiziana Terenzi parfemi namijenjeni su onima koji žive punim plućima, sanjarima i romantičarima koji sreću pronalaze u svakom novom danu.

 

Ukoliko izaberete parfem ovog brenda, osvojićete uzdahe i komplimente, jer Tiziana Terenzi ističe ono najljepše u vama - vašu individualnost.