Editions de Parfums Frederic Malle Heaven Can Wait - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Heaven Can Wait - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Travel Case Black - Pakovanje za tašnu

Editions de Parfums Frederic Malle Travel Case Black - Pakovanje za tašnu

Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 285,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM60785
Svijetla i bujna, tajanstvena i provokativna, Synthetic Jungle je stilizirani pejzaž u tehnobojnoj zelenoj boji. Oda kultnim parfemima 1970-ih, Synthetic Jungle nudi modernu viziju ponovo zamišljene prirode. Flipo je zadržala raskošan bosiljak originalne kompozicije, zajedno sa rekomponovanim buketom zumbula, đurđevka, prirodnog jasmina i ulja ylang-ylanga. Da bi se modernizirala i izoštrila, dodala je sintetičku crnu ribizlu i stiralil acetat, efikasno provodeći buket kroz sjajni, svjetlucavi filter. Flipo je pojednostavia šipre i kožne note, što je rezultiralo čistijim, modernijim akordom. Na kraju je dodala pačuli i tako je nastao Frederic Malle Synthetic Jungle miris.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Pačuli
Srce (middle note) Jasmin drvo
Glava (top note) Bosiljak, Đurđevak
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE SYNTETHIC JUNGLE 30ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 30ml uniseks Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.