Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 100,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO60002
Novi oblik stvaranja, gde se priroda i tehnologija susreću i dopunjuju. Fuzija tečnog mirisnog Akual™ i Iuzua oživljava citrusnu metalnu svežinu. Ovo je metafora za ljudsko meso, jer se baršunasta koža i sočni plodovi breskve prepliću sa heksil acetatom, zagonetnim sastojak dobijen iz biotehnologije, sa mirisom zelene kruške koja se topi. Dragocena duša jasmina otelovljena je kroz kontakt sa Mugane™, istraživačkim molekulom koji podstiče cvetnu živahnost. Srce postaje humanizovano hranljivim akordom koji replicira miris mleka i kože. Hibridno, nadljudsko telo, između prirodnog i sintetičkog, čija je vitalna snaga rođena iz moći drveta ćilibara i hromiranih minerala mahovine. Dvostrukost animirana telesnim otiskom Vinil Gaiacol, dupliranje ćilibara i životinjske biotehnološke DNK vanile.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina
Srce (middle note) Absolut jasmina, Mleko
Glava (top note) Yuzu zest
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO GHOST IN THE SHELL EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.