Etat Libre d`Orange Rien - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Rien - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Like This - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Like This - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35134

Čista senzualna fantazija. Puderasta gornja nota evocira ženu koja se oblači za zavođenje - mekan trag ruža, šuškanje čipke. Intimni ritual fatalne žene koja vidi pravo kroz krhki oklop muškaraca. Njena sofisticiranost je intrigantna, kao i trgovina koju čini svojim tijelom. Pod gorko-slatkim dodirom badema, poput tajne koja se odvija, dolazi sa nagovještajem glatke kože, tečne i fleksibilne, koja uvodi sve što treba: budoar, prste koji se stežu na kauču od kože i osjetljivo prisustvo sirove želje . Zar ne mašta svaka žena da bude zavodnica u hotelskom baru, da se prepusti želji za intimnošću lifta ili da se prepusti senzualnosti u luksuzu svilene posteljine ?

Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Koža, Mošus
Srce (middle note) Đurđevak, Note pudera, Ruža
Glava (top note) Djumbir, Ljubičica, Mandarine
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je jedino ispravno i prirodno da joj dodijeli ovo ime, da oda počast svom rodnom mjestu i onome što ona predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je 1854. proglasila nezavisnost od britanske vladavine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove nezavisnosti. Etjen je formirao svoju kuću sa idejom da započne revoluciju. Željeo je da stvori izazovnu parfumeriju, kako bi se oslobađali od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme ljuto oslobođene, opasno ljupke. Lepršav, pretjeran, savršen. Ponekad skandalozne, uvjek ukusne. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.

ETAT LIBRE D`ORANGE PUTAIN DES PALACES EDP 100 ml.

Parfemska voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođac: Etat Libre D`Orange

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.