Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Musk EDT - Uniseks toaletna voda

Etro Musk EDT - Uniseks toaletna voda

Etro Pegaso - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E31390
Pegaso je predstavljen 2009. godine, kao 22. parfem iz kolekcije Etro. Spoljne kutije su redizajnirane i sada su ukrašene belim motivom „paisley“. Predstavljena je knjiga fotografija, „Moć cveća“, Kean Etro. Sadrži bočice od 50 ml sa cvećem u raznim nijansama. Novo izdanje Pegaso inspirisano je Pegasus-om, mitološkim konjem sa krilima, zajedno sa efektnim prizvucima Toskane, Umbrije i njihovih krajolika. Parfem uključuje mirise poput bosiljka, bergamota, nerolija, irisa, crnog bibera, kedra, benzoina i labdana.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Kedar, Labdanum
Srce (middle note) Bosiljak, Perunika, Biber
Glava (top note) Bergamot, Citrus, Neroli
Tip mirisa zacinski
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO PEGASO 50ml EDT Toaletna voda u spreju 50ml unisex Proizvođač: Etro S.p.A Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. . Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.