Giardino Benessere The Bianco - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere The Bianco - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Pompei Garden - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Pompei Garden - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Tuberose - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GB23642
Tuberose Giardino Benessere je miris za žene i muškarce. Tuberose je predstavljen 2015. godine. Nos iza ovog mirisa je Paolo Terenzi. Cvet sa jakim intenzitetom. Parfem koji pojčava energiju, idealan za borbu protiv negativne energije i povećanje optimizma.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Gajak drvo, Mošus
Srce (middle note) Jasmin drvo, Ilang-Ilang, Tuberoza
Glava (top note) Kajsija, Jasmin drvo, Slatka pomorandža
Tip mirisa cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
GB COTTON TUBEROSE 100ML EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.