Kilian Paris Love Don`t be Shy Extreme - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Love Don`t be Shy Extreme - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris L`Heure Verte - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris L`Heure Verte - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Apple Brandy On The Rocks - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 225,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI59954
Svježe otvaranje Apple Brandy on the Rocks razvija u samoj ličnosti parfema: prepoznatljivi akord brendija od jabuke, note ruma koje daju likerski aspekt, mahovina i vanila. Bazne note kedra i ambroksana daju posebnu notu sofisticiranosti. Mirisno otjelotovorenje nesporne elegancije „Velike jabuke“ (New York) i njenog legendarnog noćnog života.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Kedar
Srce (middle note) Jabuka, Mahovina, Ananas, Rum, Vanila
Glava (top note) Bergamot, Kardamom
Tip mirisa sviježi
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN APPLE BRANDY ON THE ROCKS 50ml EDP Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.