Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53518
Hipnotično, senzualno, seksualno, erotično, nerotično...Nerotično. Nerotic je šarmantan parfem koji izaziva zavisnost: uvlači vas na veoma emotivno putovanje. Ideja je bila da se stvori miris koji omamljuje čula zahvaljujući kompoziciji koja je istovremeno elegantna i intrigantna: baš kao crna haljina sa posebnim detaljima. Drvenkast, kao ćilibar, suvkast...Nerotic je zapanjujući miris, šarmantan ko god da ga nosi ili samo pomiriše. Dinamične gornje note mešaju se sa suvim i muževnim notama drveta, kože i dima i sa ženstvenijim notama ćilibara, čineći ovaj miris savršenim uniseksom.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Drveni suvi akord ambera, Dimne note
Srce (middle note) Korijander, Geranijum, Šafran
Glava (top note) Bergamot, Grejp, Crveno voće
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV NEROTIC 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.