Mancera Holidays - Uniseks parfemska voda

Mancera Holidays - Uniseks parfemska voda

Mancera Aoud Lemon Mint - Uniseks parfemska voda

Mancera Aoud Lemon Mint - Uniseks parfemska voda

Mancera Choco Violette - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 85,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MA27374
Slatki miks voćnog asortimana sa blagim nagoveštajem ljubičice i čokolade. Veoma elegantno i lako za nošenje. Očaravajuće note daju ukusnu stranu ovom parfemu. Bogate note vanile pružaju ovom mirisu izvesnu dubinu koja neće proći neopaženo. Gornje note su bergamot, lešnik i narandža. Srednje note su ljubičica i crna čokolada. Bazne note su madagaskarska vanila i beli mošus.
Specifikacija
Brend Mancera
Pol Unisex
Baza (base note) Madagaskarska vanila, Beli mošus
Srce (middle note) Crna čokolada, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot, Lešnik, Pomorandža
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.
MAN CHOCO VIOLET 120ml EDP Parfemska voda u spreju 120ml unisex Proizvođač:Mancera Poreklo:Francuska Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o.Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz:Novembar 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo.Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži