Mancera Roseaoud and Musk - Uniseks parfemska voda

Mancera Roseaoud and Musk - Uniseks parfemska voda

Mancera Sand Aoud - Uniseks parfemska voda

Mancera Sand Aoud - Uniseks parfemska voda

Mancera Wave Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MA20315
Izuzetno svež i jedar, jedinstven sastav Mancera Wave Musk izdvaja se u svijetu parfumerije. Ovaj unisex miris, lansiran 2011. godine, skoro doslovno ilustruje morske mirise, koristeći sastojke sakupljene sa obale kako bi destilovao leto na plaži u flašicu. Note limuna, crne ribizle i svježe trave daju mirisu pikantno otvaranje, zadržavajući se u ostatku mirisa dok se smešta na koži. Morska voda i nanuto drvo uživaju u cvatu narandže u srcu, a podupire ih baza koja spaja neobuzdanu toplinu bijelog mošusa i pikantnog mirisa morske trave.
Specifikacija
Brend Mancera
Pol Unisex
Baza (base note) Beli mošus, Drvene note
Srce (middle note) Kristal soli, Morska nota, Pomorandžin cvet
Glava (top note) Crna ribizla, Sveže bilje, Grejp
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.
MAN WAVE MUSK EDP 60ml Parfemska voda u spreju 60ml unisex Proizvođac:Mancera Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Oktobar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.