Miller Harris Celadon - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Celadon - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Soufflot - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 230,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MH73466
Kada je Mathieu Nardin pročitao "i sunce izlazi" Ernesta Hemingveja, odmah je poželio da prenese olfaktivnu uspomenu koju je imao na rani jutarnji šetnju u Luksemburškom vrtu u Parizu. Dok su prvi zraci sunca mazili listove kestenova koji krase staze vrta, njihovi delikatni bijeli cvjetovi sijali su poput bisera u mekom jutarnjem svjetlu. Parfimer je bio očaran čarobnim mirisom ovih cvjetova, izvanrednom kombinacijom cvjetnog i orahovog slatkoće. Note duvana iz kafića u blizini, zajedno sa očaravajućim notama elegantnih kožnih torbi pariskih prolaznika koji prelaze vrt, stvaraju posljednji dodir šarene vrevske.
Specifikacija
Brend Miller Harris
Pol Unisex
Baza (base note) Labdanum, Koža, Peruanski melem, Duvan
Srce (middle note) Cimet, Med, Sambac jasmin
Glava (top note) Kesten, Lešnik, Mandarina
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Miller Harris je modna britanska parfimerijska kuća, osnovana 2000. godine, sa duhom kreiranja mirisa po mjeri u svom srcu. Brend je posvećen korišćenju prelijepih prirodnih materijala istovremeno pomjerajući kreativne granice. Kada kreiramo mirise, počinjemo od prirode, uokvirujući dragocjene biljke na složene načine i pronalazeći bogatstvo u jednostavnosti. Trudimo se da koristimo prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gdje nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).
Miller Harris Soufflot 100ml Edp Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: Miller Harris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja utisnut na ambalazi Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži..