Montale Bengal Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Bengal Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Vetiver Pachuli - Uniseks parfemska voda

Montale Vetiver Pachuli - Uniseks parfemska voda

Montale Arabians Tonka - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO51954
Arabians Tonka, namenjena ljubiteljima retkih parfema, sastavni je deo Arapa, miris počasti arapskom konju. Fina mešavina pikantnih voluta, očaravajućih ruža, zrna tonke i bergamota otkriva životinjski temperament ouda, ambre i mošusa. Odvažan, smeo i vatren mirisa, gotovo ženstvenog izgleda.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Žuti šećer, Mošus, Hrastova mahovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Agar, Ruža
Glava (top note) Šafran
Tip mirisa aromaticni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON ARABIANS TONKA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz:Januar 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.