Montale Orange Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale Orange Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale  Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Pepper - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO27540
Intense Pepper je začinski orijentalni miris za žene i muškarce francuskog brenda Montale, koji je poznat po ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju. Kao i svi mirisi brenda Montale, vredni su divljenja, ali pomalo enigmatični Pierre Montale dao je Intense Pepper parfemskoj vodi originalni lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu. Montale Intense Pepper predstavlja svežu, pikantnu kombinaciju dve vrste bibera sa agrumima. Odiše aromom crnog i ružičastog bibera u impresivnom začinjenom orijentalnom sastavu, sa prepoznatljivom ulogom agruma koji daje svežinu, i raskošnim bogatstvom retkog drveća. Intense Pepper miris se otvara notama Sicilijanskog limuna, bibera i ružičastog bibera, dok srce sadrži cvetne note, a baza se sastoji od tona agarvood (oud), kedra, ambera, hrastove mahovine i mošusa.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Beli mošus
Srce (middle note) Cvetne note
Glava (top note) Crni biber, Roze biber, Sicilijanski limun
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON INTENSE PEPPER 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.