Montale The New Rose - Uniseks parfemska voda

Montale The New Rose - Uniseks parfemska voda

Montale Nepal Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale Nepal Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale Rose Night - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO27595
Montale Rose Night cvetni je miris za muškarce i žene sa karakterističnom ružom. Ovaj miris francuskog branda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi elegantno i očaravajuće uživanje u kraljici cveća. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je Rose Night parfemskoj vodi originalan lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Pačuli
Srce (middle note) Bugarska ruža
Glava (top note) Latice ruže
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON ROSE NIGHT 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalažiUpozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.