Montale Oud Dream - Uniseks parfemska voda

Montale Oud Dream - Uniseks parfemska voda

Montale Starry Nights - Uniseks parfemska voda

Montale Starry Nights - Uniseks parfemska voda

Montale Vanilla Extasy - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO27623
Izuzetna poželjnost ove orijentalne vanile koja otkriva Ilang-Ilang sa ostrva Komora i jasmina iz Egipta milovane cvetom kajsije nad dragocenom šumovitom bazom sandalovine, mahagonija, smole i benzoina.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Mahagoni, Smola, Sandalovina
Srce (middle note) Jasmin drvo, Vanila
Glava (top note) Kajsija, Cvet kajsije
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON VANILLA EXTASY 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.