Perris Monte Carlo Tubereuse Absolue - Unisex parfemska voda

Perris Monte Carlo Tubereuse Absolue - Unisex parfemska voda

Perris Monte Carlo Neroli Mediterraneo - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Neroli Mediterraneo - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Absolue d`Osmanthe - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
PMC22979
Primamljiv i odvažan miris izgrađen oko cveta osmantusa, sa slatkim voćnim akcentima. Arapski jasmin i komplimenti sandalovine daju snagu zagonetnosti parfema. Baza otkriva mirisnu aromu gde se vanila, labdanum i tolu balzam mešaju zajedno kako bi stvorili savršenu harmoniju.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Tip mirisa balsamicni, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC BOIS D`OUD Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: maj 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.