Perris Monte Carlo Rose De Mai - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose De Mai - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo  Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC54419
Poreklom iz Centralne Amerike biljka vanila pripada porodici orhideja, ima tipičan oblik lijane i raste u vlažnim tropskim šumama. Vanilla Tahitensis je simfonija toplih, egzotičnih i nežnih slatkih nota. Snažna i obuzimajuća vanila obogaćena je cvetnim notama ilang ilanga i šampanjca, dok se tople note ambre mešaju sa sandalovinom i mošusom.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Vanila
Glava (top note) Čampaka, Ilang-Ilang
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC Vanille de Tahiti 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.