Tiziana Terenzi Lince - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Lince - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection 2018 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection 2018 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection 2018 - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT36622
Dionisio je personifikacija i muškarca i žene, objedinjujući i božansko i životinjsko, i tragično i komično, u kontradikciji i napetosti. Otvara se snažnom i izrazitom notom retkog ambergrisa okruženog drevnim mošusom. Neprekidno sa sivim amberom, zaslađeno notama vanile sa Tahitija i obogaćeno hipnotičkom snagom jasmina i đurđevka. Celina je ukorenjena u snažnim i zavodljivim osnovnim notama dragocenog crnog oud-a i vanile sa Madagaskara, u kombinaciji sa feromonom privlačnosti.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Agar, Feromoni
Srce (middle note) Đurđevak, Ambergris, Jasmin drvo, Tahićanska vanila
Glava (top note) Ambergris, Mošus, Feromoni
Tip mirisa orijentalni, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT Dionisio Anniversary Collection 2020 Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: januar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.