Tiziana Terenzi Lillipur - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Lillipur - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT14694
Meka bugarska ruža će vas zagrli poput toplog ogrtača, trajna ravnoteža emocija; ipak, u iznenadnom bljesku, postaje potpuna tama, napredujući u nesvesnost poput neke iskonske strepnje.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Med, Mošus, Agar, Sandalovina
Srce (middle note) Crni biber, Pačuli, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Ember, žar, Jela, Pesak
Tip mirisa cvetni, zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT GOLD ROSE OUDH Extrait 100ML Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.