Tiziana Terenzi Kirke  - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kirke - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Arethusa - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Arethusa - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Laudano Nero - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23088
Njegova jedinstvenost opaža se od samog početka, sa neobičnom eksplozijom kamfora koji omamljuje poput čaše apsinta popijenog u trenu, snažnog kontrapunkta nabreknutog laudanuma i konjaka, nakalemljenih na snagu dragocenog drveća, vodjenih do apsoluta nedobavljivim smolama, koje se zauzvrat ogledaju u mirisu škriljevca i lovora.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Lišće lovora, Kapar, Tamjan, Madagaskarska vanila, Mošus, Hrast, Cistus, Vetiver
Srce (middle note) Bagremov med, Drvo kamfora, Kašmir, Kedar drvo, Cvetajući pepeo, Perunika, Crvena ruža, Ruzmarin, Sandalovina, Škriljac
Glava (top note) Crna ambra, Konjak, Latakia duvan, Mirta, Ruzmarin
Tip mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT LAUDANO NERO Extrait 100ML Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.