Tiziana Terenzi Mirach - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Mirach - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Caput Mundi - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Caput Mundi - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 300,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT37431
Miris se otvara buketom cvijeća koji prosvetljuje ljubičasti ljiljan i jasmin, držeći se čvrsto uz snagu svježine italijanskog šafrana i narandže. Vrlo bogata i dragocjena gornja nota nježno se oslanja na note u srcu ovog mirisa, sposobna da ovo putovanje iz snova učini nezaboravnim. U ovoj se fazi pojavljuje elegancija ilang-ilanga kojoj se iznenada pridružuje prefinjeno zavođenje magnolije. Oboje su naglašeni rijetkim i afrodizijačkim sivim amberom, koje s ljubavlju grli slatkoća bijelog ljiljana. Čitava kreacija stoji na bazi dragocjenog drveća, baš kao u najprefinjenijoj toskanskoj tradiciji, gdje zajedno sa sandalovinom, brezom i mošusom biblioteke Terenzi nalazimo i snagu toskanske kože i lokalnog hrastovog mošusa. smještena je emocija koju samo Firenca i njena vječna ljepota mogu darovati.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Breza, Koža, Mošus, Hrastova mahovina, Dragoceno drveće, Sandalovina
Srce (middle note) Đurđevak, Ambergris, Magnolija
Glava (top note) Jasmin drvo, Ljiljan, Šafran
Tip mirisa cvetni, drvenasti, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.

TT SPIRITO FIORENTINO 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: UDP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica,

Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.