V Canto Curaro - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Curaro - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stricnina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stricnina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Cianuro - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 325,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC36832
Cianid, lako mešan sa kristalima soli za kuvanje zahvaljujući svom naizgled bezopasnom izgledu, bio je vrlo praktičan i efikasan kao otrov. U stvari, lako bi se mogao mešati sa solju za aromatiziranje ukusnih „smrtonosnih“ jela za zadnju večeru, a bio je vrlo lak za transport, skriven u genijalnom tajnom odeljku famoznog prstena Lukrecije. Bio je to pouzdan prijatelj koji je znao kako da služi hipnotičkoj lepoti čudesne Dame, baš kao što će ova kreacija očarati i hipnotizovati one koji joj se približe. Zavodljiv i očaravajući napitak, s naizgled bezopasnim šarmom, sposoban je pustiti svoj miris poput čarobne i očarane aure. Buket se otvara slatkoćom egzotičnog voća, gde su odjeci papaje isprepleteni sa mangom, a marakuja pojačana slatkoćom ananasa i radosnim mirisom nerolija. Srce dočekuje ovu blistavu glavu i otvara se u zgusnut i očaravajući zagrljaj u kojem draž belog vodenog ljiljana obuhvata snagu narcisa i eleganciju ljiljana, a svi leže na krevetu od ruža. Tajna inspiraci
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Kašmir, Labdanum, Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli, Sandalovina, Toskanska koža, Vanila
Srce (middle note) Klinčić, Damask ruža, Geranijum, Perunika, Lotus cvet, Narcis
Glava (top note) Mango, Marakuja, Neroli, Papaja, Ananas
Tip mirisa cvetni, vocni, tropski
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC CIANURO Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Cereria Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.