Xerjoff Renaissance - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Renaissance - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Uden Overdose - Uniseks parfem

Xerjoff Uden Overdose - Uniseks parfem

Xerjoff La Capitale - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 247,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE59304
„MODERAN A ROMANTIČAN IZGLED MOSKVE” La Capitale, posvećen gradu Moskvi i više uopšte Rusiji, je prefinjeni parfem koji može da unese šarm ove bezgranične zemlje bogate umetnošću, istorijom i kulturom. A u isto vreme da slavimo modernost i romantizam Moskve, metropole sačinjene od hiljada različitih okruga koji zajedno stvaraju onu sliku bogatog i fascinantnog grada mnogo puta slavljenog rečima velikih ruskih pesnika, od Ivana Bunjina preko Aleksandra Blok do Aleksandra Sergejeviča Puškina.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Agar
Srce (middle note) Amber, Djumbir, Koža, Ruža, Šafran
Glava (top note) Karamela, Labdanum, Breskva, Jagoda
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff pokrenuo je Sergio Momo sa ciljem da spoji najluksuznije materijale kako bi upotpunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju umjeća starog svijeta, rijetkih sirovina i savremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i limitiranih izdanja mirisa dostupnih na svijetu danas. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je saradnjom vodećih međunarodnih majstora koji kombinuju destilaciju, mješanje i pakovanje dragocenih esencija stvorenih u Grasu, Španiji, Jugoistočnoj Aziji i Italiji.
XER LA CAPITALE Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: Xerjoff Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.