Bond No.9 NoMad - Ženska parfemska voda

Bond No.9 NoMad - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Gold Coast - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO52196
Proslava bezvremenske veličanstvenosti i mladalačke živosti jedne od najstarijih gradskih četvrti. Elegantna mirisna oda starom - i novom - Njujorku. Mekana, ali istovremeno energična moderna ruža.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Ženski
Baza (base note) Esencija kedra, Mošus, Vanila
Srce (middle note) Ruža absolut, Esencija Rois de Taif, Lubenica
Glava (top note) Jabuka, Kajsija
Tip mirisa sviježi, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BOND NO.9 GOLD COAST 100ML EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Bond.9 Poreklo: USA Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav označen na ambalaži. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži