Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Madison Avenue - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Madison Avenue - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Sutton Place - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO27291
Sutton Place, Bond br. 9, klasičan muški najnoviji miris. Bočica Sutton Place prva je u Bond No. 9 repertoaru koja je obojena braon - duboka, bogata maduro smeđa nijansa cigare, sa dodirljivom teksturom koja podseća na kožu gmizavaca.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Koža, Mošus, Vanila
Srce (middle note) Jasmin drvo, Ljiljan, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Ribizla, Ananas, Roze biber, Mandarine
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BN9 SUTTON PLACE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Bond No9 Poreklo: SAD Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži