Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Musc Oli - Ženska toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 195,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR71250
Musc Oli je harmonija drva, mošusa, svježine i intenziteta koja oslobađa nevjerovatno osjećanje spokoja i udobnosti. Ovaj parfem se razlikuje od bilo koje druge kompozicije kuće CARON. Pravi 'NLO' za kuću, on predstavlja dva najimpresivnija sastojka u sintetičkoj parfimeriji: cashmeran FF®, izuzetna i višeslojna verzija kašmira, i javanol, najmoćnija od svih molekula sandalovine. Ovaj duo prethodi svježim drvenim notama amberxtreme i operanide. Otkriva svoju drvenu i mošusnu moć uz podršku sinfonife, ekskluzivnog i ultra-modernog mošusa. Sacrasol nježno obavija kašmir svojom mošusnom toplinom.
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Laktona, Mošus
Srce (middle note) Javanol
Glava (top note) Damask ruža
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
Caron Musc Oli 100ml Eau de Toilette Toaletna voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2023. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.