Juliette Has A Gun White Spirit - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun White Spirit - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Citizen Queen - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 145,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG14045
Ona nije samo ova napeta dama, ni najglamuroznija, ni najzastrašujuća, ona je sve to, u isto vreme, i lepotica za sebe. Nemoguće juje opisati...i upravo zato je tako fascinantna. Njen parfem je misteriozni i zarazni Aldehic Chypre, na raskršću moderne i klasične parfimerije. Romeo...čuvaj se! Juliette se vratila, neuhvatljivija nego ikad.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan, Labdanum, Vanila
Srce (middle note) Perunika, Pomorandžin cvet, Tuberoza
Glava (top note) Aldehidi, Bergamot, Kožni akordi
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG CITIZEN QUEEN EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.