Mancera Purple Flowers - Ženska parfemska voda

Mancera Purple Flowers - Ženska parfemska voda

Mancera Pearl - Ženska parfemska voda

Mancera Pearl - Ženska parfemska voda

Mancera Pink Roses - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MA33947
Ružičasta je nežna poput istoimenog cveta koji će se ujutru otvoriti. Ovaj miris oličava vrhunsku ženstvenost sa ružom iz Grasa: kraljevsku i očaravajuću.
Specifikacija
Brend Mancera
Pol Ženski
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, vrelog sunca i bezvremenske ljepote. Napravljeni su od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi parfemi Mancera učiniće da se osjećate jedinstveno i maženo. Brend je osnovan 2008. u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa na području Persijskog zaliva, čineći Mancera parfeme jednim od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, vlasnik „Al Hthar“ zamolio je grupu dizajnera i parfimera, uključujući Pierre Montale-a koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da stvore veliko-umetnički brend parfema. Mancera parfemi namjerno se razlikuju od tipičnih marki za orijentalne mirise. Ideja je od samog početka bila stvaranje intenzivnih, visoko koncentrisanih parfema koji su pretežno privlačni zapadnoj klijenteli, sa izvanrednim oud mirisima.
MAN PINK ROSES 120ML EDP Parfemska voda 120ml za žene Proizvođac: Mancera Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.