Masque Milano Petra - Ženska parfemska voda

Masque Milano Petra - Ženska parfemska voda

Masque Milano Dolceacqua - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60525
Nica, 8 sati je ujutro. Sunčano je, a saobraćaj je slab u ulici Promenade des Anglais. Evo je dolazi, sa mekim krovom nadolje, a vi uskačete. Kako se put odmotava, pogled na zaliv odjednom postaje nevjerovatan. Njen šareni svileni šal se igra s povjetarcem, a vi duboko udišete da biste uhvatili bogatu mješavinu ukusa Azurne obale, u njihovoj magičnoj mješavini cvjetnog i morskog. Ona parkira na panoramskom mjestu i iz zadnjeg dijela auta izvlači korpu sa vašim doručkom. Ne smeta joj da sjedi na zemlji, svoju divnu haljinu kupila je na tezgi za nekoliko dolara i nije vrijedno brinuti o tome. Kakva žena! - mislite - ona ​​može da uskladi haljinu od nekoliko dolara sa tako zadivljujućom bisernom ogrlicom. Otvarate flašu Beaujolais vina i naginjete se ka njoj da sipate malo vina u njenu čašu. Ne možete, a da ne prestanete da sipate vino i zatvarate oči dok osjećate njen parfem. Toliko toga je u skladu s njom, s njenim stilom: slatko i meko, mješavina cvijeća i voća i neki nagovještaji vanile u osnovi.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Mleko, Hrastova mahovina, Šafran
Srce (middle note) Badem, Mimoza, Bela ruža, Ilang-Ilang
Glava (top note) Đurđevak, Bršljan, Morske note
Tip mirisa cvetni, morski, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
КONCEPT: Мuzička opera. Brend је zasnovan na italijanskom naslijedju umjetnosti, dizajna i „Мuzičke opere“. Bočice su dio dizajna, a mirisi su organizovani u djelima, poput Scena u Operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolje“, što je mnogo pomoglo da se poveća svijest i sljedbenici našeg brenda širom svijeta. NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svijetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvijezde u usponu.
MASQUE M. DOLCEAQUA EDP 35ML WOMAN Parfemska voda u spreju 35 ml za zene Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.