Montale Dark Purple - Ženska parfemska voda

Montale Dark Purple - Ženska parfemska voda

Montale Aoud Queen Roses - Ženska parfemska voda

Montale Aoud Queen Roses - Ženska parfemska voda

Montale Pure Gold - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO14299
The Pure Gold parfemska voda kombinuje divne cvetove narandže, neroli i Egipatski jasmin sa Italijanskim mandarinama i čarobnom kajsijom u prijatan i velikodušan miris koji se postepeno razvija na intenzivnoj bazi koja se sastoji od belog mošusa, blage vanile i čarobnog pačulija. Aromatski sastav kombinuje nežnost, slatkoću, senzualnost i susretljivost u sveukupni atraktivni parfem. Kao i sve mirisne kreacije Pierre Montale, Pure Gold je kreiran koristeći prirodne materijale najvišeg kvaliteta i u visokim koncentracijama, koji obezbeđuju da miris ima dugotrajan efekat.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
Baza (base note) Neroli
Srce (middle note) Mošus, Pačuli, Mandarine
Glava (top note) Kajsija, Jasmin drvo
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON PURE GOLD EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.