Montale Intense Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Intense Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Dark Purple - Ženska parfemska voda

Montale Dark Purple - Ženska parfemska voda

Montale Rose Elixir - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 115,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO17448
Montale Rose Elixir je voćni cvetni miris za žene sa karakterističnim notama ruže. Ovaj miris francuskog branda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi predivan, veoma ženstven miris pun plesa i koketiranja. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je Rose Elikir Eau de Parfum originalni lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
Baza (base note) Pačuli, Ruža
Srce (middle note) Mošus, Mandarine, Vanila
Glava (top note) Amber, Citrusno voće, Jasmin drvo, Jagoda
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON ROSE ELIXIR Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.