Montale Crazy In Love - Ženska parfemska voda

Montale Crazy In Love - Ženska parfemska voda

Montale Intense Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Intense Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Sweet Peony - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 115,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO33695
Očaravajući miris božura, naglašen vrlo prijatnom kombinacijom jasmina, ruže, breskve i kokosa, prepliće bogatstvo kafe i karanfila sa Jave sa sandalovinom i vanilom. Odlučno ženstven miris.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
Baza (base note) Zrna kafe, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Kokos, Jasmin drvo, Breskva, Ruža
Glava (top note) Božur
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON SWEET PEONY 50ml EDP Parfemska voda 50ml za žene Proizvođač: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.