Bond No.9 Off Broadway - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Off Broadway - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 TriBeCa - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 TriBeCa - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 My New York - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO54550
My New York dočarava magičnu auru nostalgije koju čini spektar sećanja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u svom bezvremenskom konceptu. Ovaj miris postavlja pitanje Šta je Vaš Njujork? Seksi i začinjen, baš kao i Njujork, uniseks miris koji privlači na globalnom nivou.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Unisex
Baza (base note) Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Papirus, Ruža
Glava (top note) Djumbir, Roze biber
Tip mirisa zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BOND NO.9 MY NEW YORK 100ML EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođac: Bond.9 Poreklo: USA Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži